Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Kocsma-tánc

2010.11.12. 11:50 Lasziló

2009.08.25. 11:49 írta: Téé (exblogvezető)

A szavazás lezárult. A szélsőszociálliberális Csucsi mellett döntöttetek, ő kapta a legtöbb szavazatot, ő legyen a kocsma ura. A szavazás érdekessége, hogy a Tórót ugyanannyian tartják alkalmasnak a kocsma irányítására, mint a Júliát: SEMENNYIEN.
Csucsi szélsőséges nézetei mellett, Roverrel jár és a tengerparton nyaral, de mielőtt azt feltételeznénk ebből, hogy izraelita, gyors le kell szögeznünk, hogy nem az, de nekik dolgozik. Munkáját olyan kitörő lelkesedéssel fogadták a cionisták, hogy előléptették, s SURVIVOR lett belőle.

Ma voltam egészségügyi vizsgán, sikeresen megbasztak másodszorra is. A szépreményű fiatalember , aki anno még 87%-os BIOLÓGIA ÉRETTSÉGIT tett most ott botladozik, ahol senki sem szokott. Harmadszorra tanulni is fogok, és keresztény-nemzeti-konzervatív- hazafias páneurópai értelmiségihez méltó módon fogok vizsgázni (meg tanulni az egyetemen).

A kocsma ELADÓ vagy KIADÓ.
Tóró nagy betűkel, transzparensekkel és lendülettel igyekszik megszabadulni a kocsmától, előreláthatóan nem is fog kinyitni.
Csucsival meg vigyázzatok, mert most még Roverrel jár, de ha így mennek a dolgai Izraellel, nemsokára ilyennel fog:

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás hányás eladó lőre kocsam

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr742444157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása