Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Elkúrvul a világ

2010.11.12. 12:29 Lasziló

2009.12.09. 15:45

tegnap a Google  blog résszében beírtam azt hogy LŐRE és ezt dobta ki este kilenc órakor ->
 
„Félelem és viszketés - írta: TÉ
2009.12.08. 16:45

Több, mint egy hónapja, hogy a Lászilovam által tévesen felismert T. Enikő rettegésben tartva minket töröltette lágyszívű Lovammal a bejegyzéseket. Azóta semmi. Enikő árnyékán nem tudtunk túllépni, csak egy Üsd a prostituált c. játék került elő.
Az antiklerikális nihilizmus lett úrrá blogunkon. Sajnos odáig süllyedtünk, hogy néhány zh zakó, és egy agresszív medika elnyomott minket.
Tán a mérhetetlen blogvezetői erkölcsi tartás, talán csendes, visszahúzódó embertípusom az, ami ezt eltűrte, hogy a blog látogatottságának és a bejegyzések színvonalának esése ilyen mélységeket érjen el. Mit kellene tenni? Kiírni ezt:
clitoris
Vagy írjam ki magyarul?! Elég volt! A Kata össze-visza festi a haját, vedel, mint a tehenek az itatónál, a másik levágatja (mármint a haját) a harmadik meg a jó ég tudja miért van oly' soká' a toaletten...
Az árak nőnek, az igény meg csőkken. A szélsőszoclibek lebuktatására. Régebben nem volt olyan írás, amin a libsi embertársaink ne sértődtek volna meg, ma meg töröltetnek velünk, meg elhalgattatják korunk Szabad Európa Rádióját.
Elég volt!
A Kata pirosra festette a haját, ha az én hajam piros lenne, akkor levágatnám. Ő meg fizet érte, hogy kakastaréj-színű legyen és megmagyarázza, hogy az a normális, ha valakinek piros a haja.
A T.Enikő nem is úgy néz ki, ahogy kinéz. Az új képein tök más, most néztem meg. Úgyhogy most már végképp nem ő az az Ő. De a Lászilovam továbbra is levelez vele, legalábbis Enikő azt hiszi.
A Tórónak meg üzenem, hogy a Gizikénél minden sokkal jobb volt. És tök szép rend volt. Az italok minősége kiváló volt, a cigarettafüstöt meg imádtuk harapni. Különösen elégedettek voltunk a higiéniával és a kávé minőségével.”
 
Elkúrvul a világ, Téé mint blogvezető nem vezeti a blogot -> (ír valamit és egyből letörli vagy azt is letörli amit nem ő írt), már a Nixben sem lehet megbízni, érdekbarátságok vagy még azok sem jellemzik életünket…

Szólj hozzá!

Címkék: törölt téé lőreelőre

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr622444260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása