Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

1 hónapos a Blog

2010.11.05. 11:53 Lasziló

2009.06.28. 20:19

A lore.blog.hu percre pontosan 1 hónapja működik, és még nem tiltották be, + még mi is életben vagyunk! Fenyegetéseket, azt kapunk folyamatosan, állandó életveszélyben élünk! :D
Látogatóink száma elérheti a napi 3 főt is! (bár a Té ezt jobban tudja)
Egy hónap alatt írtunk 25 postot, 8 videót-, 12 képet raktunk fel, volt 2 teljesen becsületes szavazásunk is. Volt, akit kizártunk és lesz olyan, akit ki fogunk zárni a blogról! Munkát, állásajánlatot, egyet sem kaptunk! Felfedtünk jó pár szélsőséget -> na ők fenyegetnek minket folyamatosan és különböző elme klinikák látogatására, buzdítanak mindkettőnket!
 
LŐRE díj*:
Legjobb kép(ek): A György igazi énje, A Bobby
Legjobb videó: A Papa Pápán
Legaktívabb kommentező: Báttörsz
Legmérgesebb felfedett szélsőségek: Csucsi és Kata
*A Lőre díjat Lord Lasziló alapította egy nagyon finom ebéd után 2009-06-28 –án. Bloguk 1 hónapos fennállásának tiszteletére azután hogy megcsípte egy darázs.   

Szólj hozzá!

Címkék: stat ital log előre szsz lőre

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr222425536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása