Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

A Bobby

2010.11.05. 11:35 Lasziló

 

 2009.06.12. 21:05
A múlt hónapban a György (zsidó) énje derült ki, ebben a hónapban meg a Bobby –t sorsoltuk ki. (közjegyző nélkül, + a Té sem volt jelen)
Bobby beismerte származását, vallását, sőt még azt is megengedte, hogy a zenegép társaságában, fotósorozatot készítsünk róla. (darts+zenegép+bobby)  
A fotózás helyszínén megjelent Joda mester és megpróbálta ’’modellünket’’ átcsábítani a másik oldalra! Bobby erre előkapta nemzeti zászlaját, elkezdte lengetni, érthetetlen harci kiáltásokat hallatott és Joda ellen indult. Joda mesternél lézerkard volt… Szar ügy.
 
Aqua News:
- Üveges üdítők érkeztek a pénteki napon. 7 fajta, 2,5dl = 250Ft!!!
A rendes ára kb. 105Ft egy ilyen üdítőnek! (van rajta haszon rendesen) Egyébként meg szinte senki nem iszik ilyeneket, vagy ha ivott, akkor mostantól sört fog inni!
- Gizikére megsemmisítő vereséget mértem Snapszerban, utánam a Levi is. Vendég meg nem volt…

Szólj hozzá!

Címkék: bobby lőre

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr182425496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása