Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Felhívás! + Részletes, kíválóan kidolgozott útvonalterv Ibizára

2010.11.05. 11:38 Lasziló

2009.06.18. 11:35 írta: Téé (exblogvezető)

Kocsmatársak! 
Kár lenne tagadni, a helyzetünk súlyos. Az adósságunk Gizikénél az eget veri, a tavalyihoz képest 40 százalékkal csökkent a diákmunkák aránya, a jelentkezők száma több száz, munkahely pedig csak a nagyságosoknak jár. Itt az idő! 
El kell hagyni a Kárpát-medencét, és Ibiza-szigetéről támogatni a Magyar Nemzet (nem az újság, hanem a nép) újraegyesítését, és közben cefrézni.
Lászilovam röpül a jogról, én a műszakiról, szolgasorba akarnak minket állítani durván elcigányosodó országunkban szüleink, hogy ezeknek a putrisoknak termeljük a segílyt, miközben a zsidó multik adókedvezményeket élvezve szipolyozzák ki hazánkból a megmaradt pénzünket. Elég volt! Itt az ideje, hogy emigráljunk!
Nekünk más választásunk nincs. Azt akarják, hogy fiatal éveinkben 40 órát dolgozzunk hetente. Kérdem én: és akkor mikor fogunk bebaszni? Annyi időnk nem lesz, hogy a nyomorúságosan összekuporgatott pénzünket kurvákra és italra elverjük! Nem ülhetünk délelőttönként az Akvában, nincs kártya, és a végén eljutunk oda, hogy este a munkából hazaérve csak arra vágyunk, hogy a Lászilovam által is belinkelt Tel-Aviv 2-t fogjuk nézni, nem fog érdekelni minket semmi, csak azt fogjuk akarni, hogy hagyjanak békén. Ilyen életet akartok? Csatlakozzatok mozgalmunkhoz, hagyjuk el ezt az országot és menjünk Ibizára! Lőre, előre! Elég volt! 
 

Szólj hozzá!

Címkék: faszság ibiza munkakerülés lőre téé

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr132425502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása