Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Lásziló és Té munkát keres

2010.11.05. 11:22 Lasziló

2009.05.29. 07:52

Először is szeretném megköszönni Té barátomnak a meghívást erre a fantasztikus blogra! Ami még nem az de hamarosan a legkirályabb lesz! Másodszor mindenféle sajnálatot szívesen fogadok főleg pénz vagy sör formájában. Akik nagyon sajnálnak azok a pénzük egy részét a következő bankszámlaszámra, utalják:
(---------------------------) ide jön majd a bankszámla szám de, még nincsen a Témmel közös számlánk :D
 
A MUNKÁKRÓL:
Mindenféle munka jöhet, Csak NEM MEGYÜNK kukoricáátcímerezni, árufeltölteni, fémekkel dolgozni, és Ne a pusztában keljen melózni a tűző napon vagy a szakadó esőben! Ezek igazából mind a Té kifogásai, nekem teljesen mind1. Összegezve jól fizessenek és kész!
 
IBIZA
Ibiza-i utunkat végső elkeseredésünkben találtuk ki, megvalósításában csak az anyagiak gátolnak meg.
+ Egy kis probléma lehet az a kis víz, ami a szigetet körülveszi 

Szólj hozzá!

Címkék: blog munka ibiza lőre lasziló

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr652425456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása