Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Munkát találtam

2010.11.05. 11:30 Lasziló

2009.06.06. 11:24 írta: Téé (ex)

Sajnos Lászilovam lesz az egyetlen munkanélküli itt a blogon. Hazafias munkakereső akciómnak meg lett az eredménye: Sátorhelyen fogok a múzeunál dolgozni, de csak június végéig. Szóval a nyár  további részére munkát keresek! Lovamat bízom meg távollétemben a munkaviszonyom folytonossága érdekében a munkakeresésre, és a blog kezelésésre.
Ma Dr. Babina János bulit tart az Akvában. Mondta, hogy szóljak mindenkinek, de elfeljtettem. Szóval most szólok. Hétfőn szóbelizek, semmit nem tudok. Kellemetlen hazudozás elébe nézek...
Amennyiben sikerül a szóbelin 66%-ot összehazudnom, és keresek némi pénzt Sátorhelyen, közzéteszem a hivatalos útvonaltervet Ibizára. Javaslom, hogy a revízió során ne csak a trianoni határokat vegyük figyelembe, hanem Ibizára is frekventáljuk a magyar honvédséget. El tudnám magamat képzelni, mint az ibizai helytartótanács elnöke. A Lászilovam lehetne az alelnök.

Szólj hozzá!

Címkék: munka hahaha tivadar

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr772425473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása