Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

TERRORFENYEGETÉS! Édibébi90 fellázadt

2010.11.05. 11:49 Lasziló

2009.06.24. 21:48 írta: Téé (exblogvezető)

Az alábbi fenyegető üzenet az iwiwen jelent meg, Lászilovam lelkes gyűjtése:
„Hé Ifjúság, aki nevetni akar szánalmas embereken keressen meg engem és adok egy cimet engem az oldalról letiltottak kommenteim miatt, de nem bánom, nekem ez a pár nap is elég volt, hogy kinevessem magam. Tivadar, Laci, és a többiek, ha képesek vagytok 450 km-rt utazni h felgyújtsatok, hát hajrá szeretettel várlak titeket .Tudom, hogy mindig volt bajotok velem... de ti ezzel kisebbségben vagytok.
Az helyett, hogy bohócot csináltok magatokból, inkább az életetekkel foglalkozzatok, György ez főleg neked szól...
Kicsit gááz hogy az egyetmet sem tudjátok elvégezni... hahahahahahahaaaaaa”
 
A levél tanulsága szerint: Kata -mert nyilván Ő Édibébi90- elutazott 450 km-t Romániába, ott kollaborált a magyarellenes román erőkkel, kiváló helyesírással levelet írt az iwiw üzenőfalára, ahol a Lőre blog feltételezett, keresztény-nemzeti szerkesztőit fenyegette meg életveszélyesen, illetve ezzel párhuzamosan felbujtotta übercionista, hypermagyargyűlölő, giga neo-aufklerikális, kisantantista elvtársait ellenünk .

Szólj hozzá!

Címkék: veszély előre lőre

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr152425523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása