Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Feladvány

2010.11.12. 11:48 Lasziló

2009.08.20. 10:05

1. Van 19860 forintod, veszel 8 rekesz üdítőt (üveges kb. 2,5 dl) amit 250Ftért árulsz a kocsmádban. (+ Gizikének hívnak! :) ) Kérdés, hány üveg van egy rekeszben? Mennyi az eredeti ára 1 üdítnek? És mennyi a hasznod, ha 250 forintért árulod? (az össz. üdítőn lévő haszon kell)
(persze tudom, hogy fűtést, meg vizet, meg bérleti díjat kell fizetni, de ezt most nem kell figyelembe venni)

2. Ki látható a képen? (Név, meg mondjuk életkor)
 - kép az első postunkban található

A helyes megfejtő nyer egy üveg vagy korsó sört (de lehet hogy a Bobby sörét, :DDD hajrá Bobcat!) A megfejtések ma 22óráig jöhetnek! Az első kettő nyer! (A Téére nem vonatkozik!!) Ha nem érthető hogy mit kell csinélni akkor hülye vagy!!!

Szólj hozzá!

Címkék: játék sör feladvány nyeremény

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr782444150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása