Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Fogadás Bobby Vs. Csíbó

2010.11.12. 11:52 Lasziló

2009.08.29. 12:00

„Az Michael Johnson óriási szerencséje, hogy Boltnak még nem jutott eszébe, hogy 400 méteren is kipróbálja magát. Így még egy ideig világcsúcstartó maradhat. Saját magán kívül, meg fogja ezeket a számokat közelíteni akárki is?” Sokan azt mondják, hogy NEM! (És olvasni lehet 20éves határidőket is)
Usain Bolt számai:
19.19 - 200 méteres síkfutás
9.58 - a férfi 100 méteres síkfutás

Fogadás:
Tehát a fogadás úgy szólt, hogy Bobby mondta, hogy 5éven belül 9másodperc vagy alá megy, a 100m síkfutás ideje, Csíbó meg mondta hogy NEM. -> A tét fél év SZOLGASORS, aki veszít a másik szolgája lesz. (mos, főz, takarít, ezt csinál, azt csinál)


(Reméljük ez a fogadás nem úgy fog végződni, mint a Csíbó és a B. Péter közötti :D)

Szólj hozzá!

Címkék: sport fogadás futás ivás lőre

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr782444159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása