Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Igaz történetek

2010.11.12. 12:00 Lasziló

2009.09.19. 12:50 írta: Téé (exblogvezető)

Csütörtökön voltunk meccset nézni. A meccsen Csibó ásványvizet ivott, míg a Lásziló össze-vissza vedelt. A Kata három lány társaságában érkezett, akikel udvarisan beszélgettünk, míg a Kata olvasta Kiskegyedet. A meccsre csak néha-néha néztünk oda, mert elvonta a figyelmünket a képzőművészetekről folytatott szofisztikált beszélgetésünk egy csésze tea mellet. Én a liberalizmus magyarországi megvalósításának eshetőségeiről szóló 500 oldalas tanulmányom is ismertettem, míg a Csucsi Thor Steinarban és Nagy-Magyarország pólóban éltette Dávid Ibolyát.

A Lásziló a szünetben felszedett egy kóbór numerát, akit a hajánál fogva rángatott a wc-be, hogy ott le ne írjam milyen beteges dolgokra kényszerítse. Eközben a megérkező Páledina felajánlotta Csíbónak, hogy dugja meg, de ő ezt visszautasította.  Időközben megérkezett a György is, aki bejelentette, hogy megnősül és munkát vállal, mint diplomás ápoló, hogy munka mellett el tudja végezni az orvosit. A második félidőben a Sanyi mutatta meg nekünk a tavalyi szépkiejtési versenyen elnyert Kazinczy-díját. A meccs végén a Júlia elénekelte a Székely himnuszt, majd elmentünk haza aludni, mert másnap iskola, de a Bobi még reggelig ottmaradt.

Szólj hozzá!

Címkék: ital történetek igaz előre lőre

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr962444190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása