Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Nyárvégi News

2010.11.12. 11:56 Lasziló

2009.09.08. 08:00

- Múlt héten kidobtak minket Papucsból, hála a Nemeskének meg a Palotásnak. Azon a napon kb. 7 helyen, ittunk, de csak mértékkel.
- Többen Budapesten rontják a levegőt a válogatott meccsek miatt. Hatalmas füst terjeng a város felett, ez még a Google -n is látható, Celebünk (Csíbó) és a Kata napi cigi és ital mennyiségét nem is merem leírni.
- Csucsi múlt héten kórházba került, konkrétan fosott egyfolytában. Valószínűleg szalmonella volt. Szeretett Blogvezetőnk, fontos elfoglaltságai miatt baszott meglátogatni unokatestvérét benn (az F mint fertőző osztályon) Téé azzal mentegetőzik hogy nem is tudta hogy CS. korházba került, a Bobby világosította fel.
- Bobcat –et ma (tegnap) műtötték a jobb lábával, amit Én szőrtelenítettem a vihar öngyújtómmal, …egy ideig ő is harcképtelen lesz. :D
- Állítólag októberben nyit az Aqua!!! Kozármislenyi focisták bérlik majd a helyet.

+ Felhívnám
azon személyek figyelmét, akik videót, képet, hangfelvételt tartanak vissza a blogunktól, küldjék el azokat nekünk, mert ha nem, lehetséges, hogy a valóságot egyáltalán nem tükröző írások fognak róluk megjelenni!

Szólj hozzá!

Címkék: nyár papucs vedelés

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr142444175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása