Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Szenzációs recepciós

2010.11.12. 11:42 Lasziló

2009.08.08. 09:45

Elegáns hostel, Balaton, napfény… Báttörsz főportás Balatonlelle egyik legelegánsabb szállójában, az Unity Hostelban. Csodákra képes: nincs olyan dolog, amit ne tudna megszerezni, elintézni.
Egyszer csak megjelenik a gazdag társ (aki finanszírozná vállalkozását) + a gyönyörű nő és el kell gondolkodnia mi ér többet a sok pénz vagy a boldogság, de ez már az eredeti Szenzációs recepciós (For Love or Money, 1993) storija.
Ha Báttörsz történetére vagy kíváncsi látogasd meg Balatonlellén a Rákóczi út 71/a szám ala… (jaa nem, ez nem az, de valami hasonló címe van)
Vendégei mondták:
Aug 09, 2008 „A bit difficult to spot from the road, but in a very good place. It's cosy, the facilities are better then average for the price and it has a fun front yard, living room and kitchen to encourage socializing.”
Aug 06, 2009 – „A reggeli nagyon karcsú”

Szólj hozzá!

Címkék: balaton ital palots recepcó

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr232444131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása