Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Világszenzáció

2010.11.12. 11:21 Lasziló

2009.07.11. 00:01

Ideiglenesen feloszlott a Zsír Dream Team (2006ban Óbányán alakult páros), így a Csíbó Zsanival, én a NixiPixivel alakítottam csapatot. Hatalmas játékban 9-4ről fordítva, 9-10re nyertük a Nixel a péntek esti Zsírpartit a Papeszék ellen. Ez a győzelem egyszerűen világszenzáció, hol van ehhez Jacko halála, C. Ronaldo vagy Kaká Real Madridba igazolása - mondta Cs., és még sorolhatnám.
Na de neem, győzelmünk mámorában, nem gondolkodtunk és nem álltunk fel az asztaltól és hagytuk ott a loooser bandát! Kellett játszani még egy partit! Egyetlen Nixem, hogy egyem azt a drága közgazdász szívét, amikor már 5-1 volt az állás (nem a mi javunkra) belement egy oltári jó fogadásba. Ha mi nyerünk kapunk 1 italt, ha ők nyernek, mi fizetünk, … nekik 5 győzelem kellett, nekünk 9!!! Na mindegy, végeredmény 10-7re kikaptunk. :(

Más:
Té állítólag a Pártja titkára vagy miafenéje lett – jelentette egy megbízható informátorom. Gratulálunk TÉ!!!

Szólj hozzá!

Címkék: előre lőre zsíír

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr872444086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása