Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Attila és én

2011.01.12. 11:39 Lasziló

2010.04.08. 14: 44 írta: Téé (exblogvezető, mocskos blogtörlő)

 
 Az Árkád színeiben indul a választásokon a szélső-szociálliberális nézeteiről elhíresült, mondhatni hírhedtté vált Júlia. A nyíltan egyház és nemzetellenes jogi asszisztens hallgató fő célja, hogy antiklerikális és magyarellenes tevékenységét intézményes keretek között folytathassa a következő parlamenti ciklusban. Hatalomra jutása esetén  betiltaná a kereszténységet, bevezetné a divatot.
A miniszterelnök-jelöltek reakciói:

Orbán Viktor: A Júlia azért jött létre, hogy a Fidesz ne legyen. Minden Júliára leadott szavazat a változást gyengíti. Minél többen szavaztok a Fideszre, annál jobb lesz nektek.
Mesterházy Attila: Azt hiszem hiba volt levágatni a szakállamat, még szerencse, hogy a Júliának sincsen. Nagyon szimpatikus a Júlia, bár én még egy kicsit leépíteném a rendőrséget, még egy kicsit több földet adnék külföldi kézre és munkanélküli sincsen elég ebben az országban, úgyhogy inkább az MSZP-re szavazzatok.
Vona Gábor: Börtönbe a Júliával!

Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp orbán fidesz botrány viktor tivadar előre lőre téé

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr592578498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása