Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Papa esete a betonoszloppal

2011.01.12. 11:36 Lasziló

2010.03.21. 11:54 írta: Téé (exblogvezető)

A tegnapi mérkőzés szünetében kimentünk a közeli múzeumba megnézni egy-két szép régiséget. Visszafelé jövet a Papa rajtunk kívül találkozott egy betonoszloppal is. A feje és a kezében lévő régiség kánonszerűen csattantak.

Papa régóta szeretett volna kikerülni a blogra, gratulálunk! Ennél a pontnál emlékezzünk is meg róla.
ÉLETRAJZ
Papa valamikor a múlt század derekán született Bicsérden. Általános iskolát a kis falusi közösségben végezte, kedvenc tantárgya a testnevelés volt. Ámde jól ráfaragott, amikor a '70-es években a Szécsényi gimibe került (akkori nevén főreáliskola). Több, a középszintű oktatásban eltöltött évtized után 2006-ban tett sikeres érettségit, választott tárgya a testnevelés volt. 

A Papa nagyon szereti családját, barátait, kiskutyáját, de egyvalamit ezeknél is jobban kedvel: az italt. Tegnap még kiskutyájának se vitt enni, hogy a másnaposság után egyből cefrézhessen. Haja -a Zámbó Jimmy korszak után- újra rövid (nem tudta kinőni a '70-es éveket), bőre fehér, májfunkciója hagy maga után kívánni valót.
Legendás mondásai, bölcsességei máig élénken az emlékezetünkben élnek:"Amit ti szerettek, az egy szar!"- gondoljunk csak erre.

Nyelvi bravúrjai, italbíróképessége, sajátos szájüregöblítési szokásai teszik őt közösségünk kiemelkedő tagjává.

Szólj hozzá!

Címkék: életrajz papa betonoszlop csibó

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr372578482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása