Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

A Papa Pápán

2010.11.05. 11:27 Lasziló

2009.06.02. 10:50 írta: Téé (exblogvezér)

 
A gyurcsányista Pápa volt a PMFC ellenfele a hétvégén, amely mérkőzésen -természtesen csalással- kikaptunk. A meccs végén egyik hazafias pécsi szurkoló átesett véletlenül a 3 méteres kerítésen, majd őt a cionista pápai szekusok az ávósoktól megszökött eszközökkel (értsd: vipera) elkezdték ütlegelni. A stadionban tartózkodó többi hazafi, így a tőle megszokott józansággal a  Papa is, berontott a pályára, hogy megvédjék honfitársunkat az ÁVH kihelyezett tagozatától. Ezt követően a nyíltan magyarellenes Gyurcsány-szülőváros lakói megíjedtek és végig ott bújtak a kerítés mögött, miközben a pécsi hazafiak tették a dolguk.

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány pápa papa pmfc

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr112425467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása