Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

FELFEDETT SZÉLSŐSÉG! TUDJUK KI ÉDIBÉBI90!

2010.11.05. 11:40 Lasziló

2009.06.18. 11:45 írta: Téé (exblogvezető)

 
 K.KATA
Kata, a szélsőliberális trójai faló a Lőre, előre! mozgalmunk fő lerombolója. Amint a képen is látható kevés európaiságot szívott magába az idők során. Falun nőtt fel, mi alkoholimádata, és krónikus vízipipa-függősége ellenére befogadtuk, de ez lett a vége. Zsánere a menetjegyellenőr, mindene az ital és a pipázás. VESZÉLYES! TERRORFENYEGETETTSÉGET HORDOZ TÜDEJE ÉS A MÁJA ALATT!
 
Nem lehetünk elég óvatosak! Ha egy lelkes magyar keresztény-konzervatív hazafi meglátja, akkor kerülje el!!!
Ismertetőjegyei:
1, Füstszaggal elegyedő piaszag
2, Pia
3, Vízipipa
4, Falusi tájszólás
5, Euroszkeptikus neo-aufklerikális megnyilvánulások
 
JAVASOLJUK, hogy ezt a posztot nyomtassátok ki és terjesszétek!  Vigyétek magatokkal, és ha meglátjátok Katát, kezdjetek szaladni!!! Ha későn veszitek észre imádkozzatok, attól megijed!

Szólj hozzá!

Címkék: cigi kata füst

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr1002425506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása