Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Kommentelés veszélyei, javaslat és fenyegetés +filmajánló

2010.11.12. 12:06 Lasziló

2009.11.03. 19:25

Zack and Miri Make a Porno
 
Elég ideges voltam legyen ennyi az előzmény, és hirtelen felindulásból küldtem el ezt a néhol zavaros és értelmetlen kommentet a film alá:
„Mi a fasznak nem jelenik meg egy kibaszottul szájbakúrt kommentem se???? Hogy a picsába van ez? az ok hogy a baszott csúnya hozzászólások moderálva lesznek, de eddig egy telibevert kommentem sem jelent meg! Múltkor az Álom.net alá azt írtam rossz film, erre a buzi moderátor gecimód kitörli, mert kurvára nem jelent meg, na mind1 dugjátok egymást seggbe köcsögök és az ÁLOM.net egy elkúrt film”
Your comment is awaiting moderation.
15 percre rá jött a mail (amit csak ma este vettem észre) ->
„Tisztelt László! Az első, és egyben utolsó figyelmeztetés volt amivel moderátorainkat becsmérelte. A következő etikailag nem megfelelő megjegyzését követően, tötörljük adatbázisunkból a regisztrációját. Üdvözlettel* ClubGen.net Admin”
(Muhaha)
*üdvözlettel után Én azt írtam volna:
A buzi Admin aki tegnap seggbe kúrta a köcsög admintársát és mostantól az összes tetves hozzászólásodat kimoderáljuk a picsába! (MUHahaha)

Jaa és mivel levelük nem tartalmazta a noreply szavacskát így gondolkodom egy válaszlevélben.
(MUHAHAHAHA-HOHOHO-HIHIHI)
+ Követelem vissza a ganxsta_laszilo email jelszavát, mert onnét akarok „támadni”!!!

Szólj hozzá!

Címkék: én itt már ezt értem se

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr922444215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása