Lőre, előre!

Lőre.blog.hu ->Hírek, VPOP, fekete munka, ital, foci, nőügyek, Csernyánszky Géza, Luca Brasi. Egy kulturális és szellemi műhely a világhálón. Művelődj velünk Te is együtt!

Friss topikok

Linkblog

Elutaztunk mi is (focimeccsre)

2010.11.12. 12:04 Lasziló

2009.10.21. 00:20

Na nem Dániába, hanem csak ide a közeli kis "faluba" Mislenybe. Megnéztük Baranya „Elklasszikóját”, jelen esetben a Kozármisleny Pécs meccset. Egyből beloptuk magunkat a mellettünk álló szurkolók szívébe, hogy nem a meccsel foglalkoztunk, hanem azzal hogy hol ülhet a Matyi Dezső??? -> ez a kérdés a körülöttünk állóknak annyira tetszett, hogy majdnem elélvezetek. :D Tóró is kint volt, pont a mislenyi "Stadion" közepén ült, ő volt a hazai szurkolók motorja.
Végeredmény: kikapott a Pécs. (2-1)
Na utána volt balhé (szurkolók vs security), + Téé egy sörrel a kezében le akarta vadászni a Pécs edzőjét! Csucsi meg annyira sietett dolgozni, hogy még vagy fél órát bámészkodott a kavarodásban, Sanyi bevásárolni rohant, nekem semmi dolgom nem volt. A mérkőzés után vissza a városba, irány a Gösser, de még zárva találtuk, Téé hugyozott egy nagyot majd Banyában kötöttünk ki. Találkoztunk a Marci bácsival = ingyen sör, + még jó pár utána. Itt még telefonáltunk összevissza még külföldre is, de senki nem ért rá. Később nekiindultunk elfoglalni a Pártszékházat, de elkéstünk, már elfoglalták… a PÁRT megyei vezetői. Szolid italozást rendeztek szombat este, szép lányok társaságában. Utána ránk ordibált pár ismeretlen a téren, akikről kiderült, hogy nem ismeretlenek. Plusz majdnem bementünk még a Szopcsiba de ez kimaradt, végül hazaballagtunk...

Szólj hozzá!

Címkék: sör foci meccs hideg ezvan misleny tóró

A bejegyzés trackback címe:

https://lore.blog.hu/api/trackback/id/tr302444210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása